Lokalt marked til Vandringsweekend i Rebild

24.9.2021
Foto: RebildPorten

Den første weekend i oktober afholdes vandringsweekend i Rebild Bakker og Rold Skov. I den forbindelse vil der lørdag den 2. oktober kl. 12-16 være et hyggeligt marked på terrassen foran RebildPorten.

Her vil der være rig mulighed for at se, smage, røre, dufte og købe lokale herligheder samt finde inspiration til aktiviteter i Rebilds skønne natur.

Blandt andet fra Rebildcentrets Gårdbutik. De har i sommermånederne får og kreaturer til at lave vigtig naturpleje i Rebild Bakker, og kødet fra dyrene sælges i den lille gårdbutik. Derudover vil Volsted DistilleryHoly MosesGuldbæk Vingård og Bagtanker også være til stede på markedet og sikre at du kan smage og købe gode dråber til ganen og lækkert brød til maven. Guldbæk Vingård er en familiedrevet virksomhed, og vinen er både økologisk og bæredygtig lavet. Volsted Distillery laver håndlavet gin på deres gård lidt nord for Rold Skov og er efterhånden ved at være kendte for deres gode gin i hele landet.

Naturskøn vil også være at træffe på terrassen. Lokal producent af skønhedsprodukter. Håndlavet økologisk og bæredygtigt.

Søger du inspiration til aktivteter i naturen kan du bl.a få en snak med Kano-Lars fra Rebild Kanoudlejning og få tips og tricks til din næste tur på Lindenborg Å med familien eller venner.

Gæster kan også møde Roldhøj Lopper og Luksus, der er eksperter i at finde lækre genbrugsvarer, f.eks. teak møbler og retro-plakater.

Du kan også være heldig at træffe Rebild Spillemændene, der kigger forbi og underholder med sød musik. Lige som der vil være mulighed for at købe kaffe og kage hos Kaffe Expressen.

Hos RebildPorten glæder vi os til en hyggelig og inspirerende weekend. Tilmeldinger til de 30 forskellige vandreture tikker ind hele tiden.

Så har du endnu ikke bestilt billet til din favorit-tur ? kan du nå det endnu!

Du kan finde alle vandreture og kan bestille billet på RebildPorten.dk.

Allan Brix Nielsen
Destinationsudvikler

Destinationsudvikler (Social Media Manager, Triatland og grafisk udvikling)

abni@rebild.dk