Vandring med guide i Rebild Bakker

LYKKELIGA tyvstarter Vandringsweekenden 2022

15.9.2022
Foto: RebildPorten

Den første weekend i oktober inviterer RebildPorten i samarbejde med de lokale guider endnu engang til Vandringsweekend. Det bliver en weekend med et spækket program, hvor der er noget for enhver smag i forskellige distancer og temaer. 

Vi kan blandt andet byde på grævlingesafari, en guidet tur omkring Koldkrigsmuseet REGAN Vest med et helt unikt smugkig ind til bunkeren. Kort sagt, så er vandringsweekenden for alle.

I år tyvstarter Lykkeliga Vandringsweekenden med en guidet tur fredag den 30. september. De kommer gennem Rold Skov og Rebild Bakker med turen “Bål, Bakker og Brændenælder”, en sanke-tur, som afsluttes med brændenælde-pandekager. Vi glæder os til at byde Lykkeliga velkommen til Rebild, Rebild Bakker og Rold Skov, og ser frem til at Lykkeliga indvier Vandringsweekenden 2022.

REGAN Vest og det flotte efterårslandskab

Rebild Bakker og Rold Skov emmer af en spændende og til tider barsk historie, som gæsterne til årets Vandringsweekend kommer til at opleve på egen hånd. Nordjyske Museer afholder 3 guidede vandreture med et unikt smugkig ind i bunkeren, som sammen med det nye museum åbner i starten af 2023. Det bliver nemlig muligt at komme med ind i første del af indgangstunellen og se dens specielle udformning, høre om byggeriet, kridtundergrunden og flagermusene.

Ikke nok med at Nordjyske Museer har arrangeret ture om Koldkrigsmuseet REGAN Vest, så er der også flere af guiderne, som står klar til at tage deltagere med på tur omkring regeringsbunkeren og hele Gravlev Ådal. Et unikt særsyn, som Rebild Bakker og Rold Skov byder på. 

“Vandringsweekenden er ligesom sidste år placeret i den første weekend af oktober, hvor vi får Rebild Bakker at se i hele sin flotte efterårspragt. Derudover giver det deltagere mulighed for både at se og høre kronhjortene i brunst og det generelle rige dyreliv, som er i området” - Fortæller Alexander Sejr Poulsen, som er eventkoordinatorelev hos RebildPorten.

OUTDOOR MARKED

Der vil lørdag den 1. oktober være Outdoor Marked foran RebildPorten fra klokken 11:00-17:00, hvor flere af de lokale aktører vil være til stede. Blandt andet Rebild Kanoudlejning, Roldhøj Lopper og Luksus, RebildCentrets Gårdbutik og så vil der mulighed for at købe lækkert mad fra “Den Muntre Gris”, som kommer med en foodtruck, så de glade gæster i Rebild kan få stillet deres sult, når de har gået en rask travetur i området.

“Med 30 spændende vandreture og et Outdoor Marked med et bredt udvalg af lokale aktører, tegner Vandringsweekenden 2022 til at blive en spændende og god weekend i naturen, som vi glæder os til at byde velkommen til” - Alexander Sejr Poulsen, RebildPorten.

Se nærmere på programmet, og skynd dig at få tilmeldt jer til én eller flere ture, så I kan tage del i Vandringsweekenden 2022 - En weekend i vandringens tegn. Tilmeldingen er åbnet og sker via RebildPortens hjemmeside.

Programmet og nærmere information: https://www.rebildporten.dk/rebild/planlaeg-din-tur/vandringsweekenden-2022-gdk1129644

Eventkoordinatorelev

Pernille Mulvad Møller
Destinationsudvikler og eventkoordinator

Destinationsudvikler (Eventansvarlig)

pmmo@rebild.dk

Mobil:+45 22607289