Den kongelige sommerballet i Rebild Bakker

Ballet under åben himmel i Rebild

11.3.2022
Foto: Det kongelige teater

Den Kongelige Ballets sommerturné kommer til Rebild Bakker fredag den 10. juni kl. 19. Hvert år har vi i Rebild ambitioner om at tiltrække store kulturoplevelser, og derfor er RebildPorten glade for endnu engang at kunne præsentere sommerballet i Rebild National Park.

Det bliver en fantastisk oplevelse for både lokale og turister. Den Kongelige sommerballet er efterhånden blevet en fast tradition for publikummer rundt om i hele Danmark. I Rebild er vi stolte over igen i 2022 at være det nordligste stop på sommerballettens turne.

Festlighederne bliver i Gryden, Rebild Bakker

Den kongelige sommerballet lagde vejen forbi Rebild i 2021, men grundet diverse restriktioner blev det en lidt amputeret udgave, da der var begrænsning på deltagerantallet – billetterne var væk på få timer. Grundet regler om stolerækker blev placeringen i 2021 flyttet til græsarealet i forlængelse af p-pladsen ved indgangen til Rebild National Park. I år bliver det igen muligt at afholde balletten i ”Gryden”, hvor bakkerne kommer til at danne rammerne omkring den kongelige ballet 2022. Det betyder også, at der er masser af plads, når det kongelige teater byder velkommen til et storslået arrangement under åben himmel. Der er ingen billetter til salg, fordi arrangementet ganske enkelt er gratis. Der kommer løbende opdateringer omkring eventen på RebildPortens hjemmeside og Facebook.

 - ”Vi ser frem til endnu en gang at byde Den kongelige ballet velkommen i vores fantastiske område. Nu krydses alt, hvad der kan krydses, for at der bliver tørvejr fredag den 10. juni. Det er en fornøjelse at arbejde sammen med det kongelige teater og deres professionelle team, og vi er glade for, at vi nu kan dele nyheden med vores turismeerhverv og alle andre” - siger Pernille Mulvad Møller, som er destinationsudvikler ved RebildPorten.

Den Kongelige sommerballet har eksisteret siden 2006 og trækker hvert år tusindvis af publikummer ud i sommervejret for at se ballet under åben himmel. Det kan noget ganske særligt at sidde med en picnickurv i den danske sommeraften med familie og venner, mens solister fra Den Kongelige Opera eller dansere fra Den Kongelige Ballet optræder live. I alle årene har publikum været begejstrede for denne unikke oplevelse, hvor det altid er noget af et tilløbsstykke, når garvede balletfans og nye balletelskere mødes i det fri.

Pernille Mulvad Møller
Destinationsudvikler og eventkoordinator

Destinationsudvikler (Eventansvarlig)

pmmo@rebild.dk

Mobil:+45 22607289