Jan Krage ved RebildPorten

Rebild Kommune ansætter ny marketingsansvarlig til RebildPorten

2.11.2021
Foto: RebildPorten

RebildPorten har pr. 1 november ansat Jan Krage i stillingen som destinationsudvikler og marketingsansvarlig.

Jan får ansvaret for markedsføring, konceptudvikling, kommunikation og international formidling, samt hele den bæredygtige dagsorden for RebildPorten.

Jan skal bl.a. arbejde med kommunikationsplanlægning, projektstyring i relation til et bæredygtighedsprojekt og årlig markedsføringsstrategi og handlingsplan for RebildPorten. 

Jane Pilgaard, teamkoordinator i RebildPorten, udtaler om Jans profil: Vi har valgt Jan, fordi han har en dokumenteret bred erfaring og kompetence med markedsføring og har siddet som key account marketing specialist for flere større danske virksomheder. Vi glæder os meget til at få ham i teamet.

Jan indgår i et team af dygtige medarbejdere med ressourcer indenfor turisme, event, kommunikation og SoMe, der alle er med til at sætte barren højt og arbejde for at gøre Rebild til en endnu mere attraktiv destination. 

Stærk baggrund indenfor marketing og personlig interesse for naturen 

Jan har en baggrund indenfor alle marketingdiscipliner, særligt de digitale platforme. Han har været ansat som marketingansvarlig i flere private virksomheder og har i en længere periode arbejdet på et online bureau. Jan har før været ansat hos SAS og kender til kundeservice og rejsebranchen. 

Som Jan smilende udtaler: “Sjældent kan man være så heldig at mange fritids- og arbejdsinteresser går op i en højere enhed. Det synes jeg selv er lykkedes rigtig godt i mit nye job! Her får jeg lov til dagligt at arbejde med natur og friluftsliv kombineret med gode kolleger og udfordringer, hvor jeg løbende kan bringe mit digitale marketing DNA i spil.” 

Jan er 49 år, gift med Mette og har to piger. Han bor i Aalborg og nyder lystfiskeri, jagt, sejlture og rejser. 

Nye ambitioner for RebildPorten

RebildPorten besøges årligt af mere end 70.000 gæster og er omdrejningspunktet for mange aktiviteter og oplevelser indenfor outdoor, kultur, events og erhvervsturismen og med stort fokus på det bæredygtige. Med ansættelsen af Jan Krage, står RebildPorten endnu stærkere i formidlingen af Rebild med målrettet indsats mod tiltrækning af bl.a. internationale turister til hele området. 

Med den stigende interesse for naturoplevelser, fra både danske som udenlandske turister, står RebildPorten overfor helt nye potentialer, hvor ambitionerne hos medarbejderne er store. 

Jan Krage
Destinationsudvikler

Destinationsudvikler (Marketingansvarlig)

jakr@rebild.dk

Mobil:+45 50848571