vandring i det fri

Nye tilbud: Brug naturen og styrk velværet

9.4.2021
Foto: Rebildporten

Mindfullness, naturretreats og skovbad. RebildPorten fortsætter stilen med at invitere turisterne ud i Rold Skov og til at mærke og opleve naturen på nye måder.

Hvem kunne ikke bruge nogle døgn i Rold Skov i zen og tæt med kontakt til naturen? De seneste måneders ufrivillig isolation har sat mange på prøve og derfor er det oplagt at komme ud i naturen og trække vejret på ny. Det har fået flere aktører i Rebild til at tænke i nye baner og sidste skud på stammen er et to dages naturretreat, der løber af stablen til maj.

’Vi har skræddersyet et ophold med fokus på stille stunder og sanseligt nærvær i naturen. Vi står for det praktiske, mens gæsterne blot skal fordybe sig i velvære og lade sig forkæle af skovens smukke friske grønne farver’, fortæller en af udbyderne Thuri Kledal fra Naturrefugium, der faktisk har sin daglige base i Sorø på Sjælland.

’Men jeg har altid været fascineret af Rold Skov og er rigtig glad for at kunne tilbyde et naturretreat i samarbejde med Henrik Bjerg, der er lokal og medejer af BS Event; de har den skønneste naturbase, som danner ramme omkring opholdet’

Unik naturoplevelse

Der er lagt op til 3 dage med naturen helt tæt på og to dedikerede guider, der sørger for alt undervejs. Lige fra guidede stillevandringer, nordisk skovbad, skovmeditationer og til maden, der bliver serveret direkte fra den simrende bålgryde.

Ren afslapning for gæsterne, der næsten kun selv skal kravle op i de hængende telte til en unik overnatning med kig til trækronerne.

Lokale samarbejdspartnere

RebildPorten arbejder målrettet på at udvikle både eksisterende og tiltrække nye koncepter til området. Mental wellness er et topaktuelt emne og det understøttet både af eksterne aktører og af RebildPortens fokus.

’Vi arbejder hele tiden på at tiltrække nye koncepter til Rebild og lægger altid op til lokale samarbejder for i høj grad også at styrke vores lokale turismeerhverv, pointerer Erhvervs – og Turistchef Jane Lindberg.

Tag-selv-bord i naturen

I Rebild står flere andre aktører også klar med nye tilbud her i foråret, og der er noget for enhver smag. Udover naturretreats arrangerer den lokale guide Anette Ravn også både skovbade, naturmeditation og stille seancer i skoven. Tidligere har RebildPorten også annonceret Oh So Quiets vandrekoncept i Rold Skov. Se datoer for alle arrangementer på rebildporten.dk

Pernille Mulvad Møller
For yderligere information

Destinationsudvikler (Eventansvarlig)

pmmo@rebild.dk