Events

Året rundt finder du en masse arrangementer i Rebild. På denne side har vi samlet nogle af de største i området, men du kan også gå på opdagelse og finde de begivenheder, der lige passer til dig.

Sportsbegivenheder

Sportsevents

Kommende outdoor events i Rebild og Rold Skov...

Rebildfesten

Danskere og dansk-amerikanere fejrer USA's uafhængighedsdag ved verdens største og eneste 4. juli arrangement uden for USA. 

Opera i Rebild

Nyd musikken og få dig en oplevelse i verdensklasse under åben himmel ved Rebild Bakker...

Det sker i Rebild

Begivenhedskalender - Det sker i Rebild

Der er rigtig mange arrangementer i Rebild og du kan finde den store oversigt lige her...

 • Josva-Rold Skovs maler

  I Skørping havde kunstneren Josva sit hjemsted og i skovklædte omgivelser hentede han inspiration til sit virke som kunstmaler, og en dag køber jeg for et lille beløb et undseligt maleri, et skovparti med hans signatur.
  310,00 DKK Book
 • 6 ture i Rold Skov

  Bent Egede Andersen fortæller levende og inspirende om skoven, hvor der er sket store ændringer. Betydelige områder er udlagt som "urørt skov" og der er lagt vægt på biodiversiteten. Der er etableret en række søer, og skoven er blevet smukkere og mere spændende.
  187,00 DKK Book
 • Bogen - Kragetæer i kor

  "Kragetæer i kor" er et godt bevis på, at det syder og bobler fra den himmerlandske undergrund, når det handler om nye forfattere og ny dansk litteratur.
  162,00 DKK Book
 • Statsskoven

  Statsskoven - om statens del af Rold Skov, skovriderne og Mosskovgaard. Skrevet af Helge Søgaard. Pris kr. 201,00 inkl. emballage og porto.
  201,00 DKK Book