Events

Året rundt finder du en masse arrangementer i Rebild. På denne side har vi samlet nogle af de største i området, men du kan også gå på opdagelse og finde de begivenheder, der lige passer til dig.

Sportsbegivenheder

Sportsevents 2018

I Rebild satser vi på outdoor sports events, hvor hele familien kan være med...

Rebildfesten

Danskere og dansk-amerikanere fejrer USA's uafhængighedsdag ved verdens største og eneste 4. juli arrangement uden for USA. 

Opera i Rebild

Nyd musikken og få dig en oplevelse i verdensklasse under åben himmel ved Rebild Bakker...

Det sker i Rebild

Begivenhedskalender - Det sker i Rebild

Der er rigtig mange arrangementer i Rebild og du kan finde den store oversigt lige her...

 • Josva-Rold Skovs maler

  I Skørping havde kunstneren Josva sit hjemsted og i skovklædte omgivelser hentede han inspiration til sit virke som kunstmaler, og en dag køber jeg for et lille beløb et undseligt maleri, et skovparti med hans signatur.
  310,00 DKK Book
 • Top-Karen Plakat

  Ikonisk plakat med Top-Karen og Rebild Bakker fra 1929 (Reproduktion) Fremstillet i et yderst begrænset oplag på 250 stk. Plakaten måler 70 x 100 cm. Med plakaten følger kort med plakatmotivet samt en beskrivelse af kunstneren og plakatens tilblivelse. Leveres i et paprør.
  187,00 DKK Book
 • Klima-Glad-Mad Kogebog

  Bogen Klima-Glad-Mad indeholder 80 opskrifter på klimavenlig retter. Opskrifter, hvor der er fokus på såvel sæsonens som lokalt producerede fødevarer.
  112,00 DKK Book
 • Navnkundige træer i Rold Skov

  Rold skov er fuld af oplevelses, her får du en bog hvor du kan læse om de mange forskelle enestående træer som der findes i Rold skov
  162,00 DKK Book
 • Svampetur i Rold Skov 23.09.18

  Søndag den 23. september 2018 kl. 13-16 Sammen med Foreningen til Svampekundskabens Fremme tager vi på tur i Rold Skov, og leder efter årstidens svampe.
  25,00 DKK Book