Golfferie i Rebild

Golf

Forkæl dig selv med en aktiv oplevelse i vores smukke omgivelser. Flere og flere turistbureauer, hoteller og kroer arrangerer populære golfophold hvor alt er inkluderet. Green-fee er betalt og efter 18 huller på en af de lokale golfbaner venter en lækker tre-retters menu og en god seng.

Rold Skov Golfklub

Klubben har en smuk 18 hullers bane, der snor sig gennem bakkerne i udkanten af Rold Skov med udsigt til det Himmerlandske landskab. Hullerne følger naturens oprindelige former, og flere af dem krydser vandløb og bringer områdets søer i spil.

Banen giver en storslået naturoplevelse samtidig med, at den byder på spændende golfmæssige udfordringer.

Klubben har også en udfordrende Par 3 bane med 6 huller samt et velindrettet klubhus med gode omklædnings- og badefaciliteter.
Klubbens Café Hul 19 byder på gode retter og velskænket fadøl. Mad og drikkevarer kan også nydes på terrassen udenfor Hul 19, hvor atmosfæren altid er hyggelig og social.

Volstrup Golf Center

I den sydligste del af Rebild, centralt beliggende i Himmerland – tæt ved motorvej E-45 - byder Volstrup Golf Center velkommen i en enestående natur med nogle af landets bedste golffaciliteter. 

Volstrup Golf Center består af en skotsk inspireret bane med skov, søer og engområder med å-løb, der snor sig gennem de flotte åbne bakkedrag. En naturmæssig perle med store golfudfordringer. 

Derudover rummer golfcentret et unikt 1.000 m2 indendørs golfcenter med Driving Range, indspilsområde, bunkerfaciliteter, 9-huls kuperet puttinggreen og golfsimulator. Indendørscentret giver mulighed for at spille golf hele året. 

Del denne side

Golfbaner i Rebild

Find en oversigt over golfbanerne lige her...

Rold Skov Golfklub

Golfvej 1 
DK-9520 Skørping 
Telefon  (+45) 9682 8300 
www.roldskovgolf.dk 
info@roldskovgolf.dk

Volstrup Golf Center

Rosbjergvej 5
DK-9500 Hobro 
Danmark 
Telefon  (+45) 9855 1844
www.volstrupgolf.dk
info@volstrupgolf.dk