Golfferie i Rebild

Golf

Forkæl dig selv med en aktiv oplevelse i vores smukke omgivelser. Flere og flere turistbureauer, hoteller og kroer arrangerer populære golfophold hvor alt er inkluderet. Green-fee er betalt og efter 18 huller på en af de lokale golfbaner venter en lækker tre-retters menu og en god seng.
Rold Skov Golfklub
I Rold Skovs udkant, ved Skørping, ligger Rold Skov Golfklub, hvor banen leder tankerne hen på de skotske landskaber. Den snor sig gennem bakker, og hullerne følger naturens oprindelige former. 

Banen krydser blandt andet vandløb og bringer områdets små søer i spil. 
En spændende golfmæssig udfordring. 

Den oprindelige landejendom er idag et velindrettet klubhus med greenfeereception, kontor, pro-shop, hall med baneplan og scoretavler, klublokaler med Tv, frokostkøkken og store lyse, moderne omklædningsrum med brusekabiner, og beautysalon hos damerne. 

Rold Skov Golfklubs bane er også Mesterskabsbane. 

Volstrup Golf Center
I den sydligste del af Rebild, centralt beliggende i Himmerland – tæt ved motorvej E-45 - byder Volstrup Golf Center velkommen i en enestående natur med nogle af landets bedste golffaciliteter. 

Volstrup Golf Center består af en skotsk inspireret bane med skov, søer og engområder med å-løb, der snor sig gennem de flotte åbne bakkedrag. En naturmæssig perle med store golfudfordringer. 

Derudover rummer golfcentret et unikt 1.000 m2 indendørs golfcenter med Driving Range, indspilsområde, bunkerfaciliteter, 9-huls kuperet puttinggreen og golfsimulator. Indendørscentret giver mulighed for at spille golf hele året. 

Del denne side

Golfbaner i Rebild

Find en oversigt over golfbanerne lige her...

Rold Skov Golfklub

Golfvej 1 
DK-9520 Skørping 
Telefon  (+45) 9682 8300 
Fax (+45) 9682 8309
www.roldskovgolf.dk 
info@roldskovgolf.dk

Volstrup Golf Center

Rosbjergvej 5
DK-9500 Hobro 
Danmark 
Telefon  (+45) 9855 1844
www.volstrupgolf.dk
info@volstrupgolf.dk