På cyklen i Rebild

Oplev naturen fra cykelsadlen. Rebild byder på et væld af bløde bakker, et mylder af små vandløb, skoven og hyggelige landsbyer.

Der er mange muligheder for stop undervejs, for at bade i en af de dejlige skovsøer, lade børnene boltre sig på naturlegepladserne, benytte en af de mange etablerede bålpladser til fri afbenyttelse eller overnatning på en af de mange naturlejrpladser i området.
Du kan vælge at køre på egen hånd, eller følge de markerede cykelruter. Turistbureauet er behjælpeligt med gode cykelkort og turforslag.

Mountainbikeruten
Er du til tempo og udfordringer, har vi en velkendt mountainbikerute, der går gennem et flot og varieret terræn og veksler mellem kørsel på grusvej og små skovstier, til fladt og stærkt kuperet terræn. Så undervejs er der nok at se til, både hvad angår cykling og seværdigheder! Når ruten er kørt igennem har man passeret bl.a. St. Økssø, Stendalen, Ravnkilde og Gravlev Ådal og tilbagelagt 23 km og ca. 600 højdemeter.

Mountainbikeruten er markeret med blå, røde eller sorte prikker - alt efter sværhedsgrad.

Find kort over "Den store Rold Skov rute" her. 

Vil du cykle i selskab med andre så er Cykelklubben Televom i Skørping er en god mulighed de har fast træningstur hver lørdag kl. 10 fra Enighedsvej 11 i  Skørping. Du har også mulighed for at booke Rebild MTB-Guider - din sikkerhed for at du får en sjov og god MTB oplevelse.


Tag på cykelferie i Rebild og find vej med en GPS
Her på siden kan du finde og downloade en cykelrute til din egen GPS.
Med hjælp fra en række frivillige, er vi godt i gang med at registrere alle nordjyske cykelruter, og her finder du et udvalg af alle de dejlige cykelruter i Rebild.

Del denne side

Lidt praktisk information

Love og færdselsregler for cyklen
Læs mere om de nationale og regionale ruter på www.trafikken.dk

Flere Informationer

På Rebild Turistbureau har vi kort over Nordjylland, Himmerland, Rebild Kommune og Rold Skov. Alle med markering af de regionale cykelruter der går gennem vores område. 
Her kan du også købe bogen "Overnatning i det fri"

Bålpladser og Naturlejrpladser
www.friluftskortet.dk