Bogen - Og dagen rinder

Og dagen rinder - et opdateret protræt af Billedhuggeren Anders Bundgaard skrevet af Lars Rigborg.

I 2013 besluttede Lars Rigborg sig for at skrive en bog om billedhuggeren Anders Bundgaard, bogen blev udgivet i 2014. Baggrunden for bogen var, at der endnu ikke fandtes nogen fyldestgørende dokumentation om denne spændende kunstner . Udgivelsen af den første bog, som nu er udsolgt, har glædeligt givet anledning til en række supplerende oplysninger om henholdsvis billedhuggeren og mennesket Anders Bundgaard samt om stedet, hvor han skabte Danmarks mest særprægede museum, Thingbæk Kalkminer.
Bundgaards skulpturer, hans helt utrolig store produktion og mennesket bag skulpturerne vil denne bog prøve at give et indblik i. Bogen beskriver, så godt som det har været muligt, Anders Bundgaards liv og værker i kronologisk orden. Endvidere indeholder denne bog en kort historie om kalkudvindingen i Thingbæk samt en lang række fotos fra det nu nedlagte kalkværk samme sted.

Pris incl. forsendelse med Postnorg kr. 352,00

 

Booking

Bogen - Og dagen rinder

Antal 352,00 DKK
Pris total 0,00 DKK
Samson Travel is the technical tour operator and a member of the travel Guarantee Fund/ Rejsegarantifonden - no. 1999
Samson Travel, Havnepladsen 5A, 9900 Frederikshavn, CVR: 31 37 36 62

RebildPorten - Salgsvarer

Oplevelsesgaver er en fantastisk mulighed for at give en gave der skaber minder og fantastiske oplevelser. Her hos RebildPorten har vi et væld af skønne oplevesesgaver til både ham og hende, heriblandt kort, bøger og madkurve.
RebildPorten, Rebildvej 25A 9520 Skørping +4599889000 info@rebildporten.dk
Mandag Lukket tirsdag - søndag 10.00 - 15.00