En historisk talerstol

Grundloven Terndruplund

Med et blink i øjet siger man i Østhimmerland, at man ikke kan blive statsminister i Danmark uden at have stået på Terndruplunds talerstol. Der er da også mange statsministre, ministrem, kendte politikere og folk på ledende poster, der har holdt grundlovstale fra den berømte talerstol.

Som det eneste sted i landet er der en ubrugt række af grundlovsfester lige siden Grundloven blev til i 1849. De første år var det i Blenstrup, og siden 1853 har det været i den kønne bøgeskov ved Terndrup.

Denne bog, der er skrevet af forfatteren Helge V. Qvistorff, der selv bor i Terndrup, er en hel ny slags danmarkshistorie, der fortæller om grundloven og dens betydning for Himmerland og Danmark. Men den fortæller naturligvis også om de upolitiske grundlovsfester i Terndruplund, hvor man hvert år har kunnet høre Grundlovens glade budskab.

Pris kr. 360,00 inkl. emballage og fragt

Booking

En historisk talerstol

Antal 360,00 DKK
Pris total 0,00 DKK
Samson Travel er teknisk rejsearrangør og medlem af Rejsegarantifonden – nr. 1999 Samson Travel A/S, Havnepladsen 5A, 9900 Frederikshavn, CVR: 31 37 36 62

RebildPorten - Salgsvarer

Oplevelsesgaver er en fantastisk mulighed for at give en gave der skaber minder og fantastiske oplevelser. Her hos RebildPorten har vi et væld af skønne oplevesesgaver til både ham og hende, heriblandt kort, bøger og madkurve.
Kontakt
RebildPorten
Rebildvej 25A 9520 Skørping
Tlf. +45 9988 9000
info@rebildporten.dk
Åbningstider
Mandag Lukket
Tirsdag - søndag 10.00 - 15.00