Kongen af Rold

Jens Hvass er så ubestridt den mest kendte forstmand i nyere tid, og hans navn er blevet synonymt med Danmarks største skov- Rold Skov.

Det er meget berettiget, for få skovridere har sat fingeraftryk på "deres" skov i et så stort omfang som Jens Hvass. Det gælder ikke kun på det forstlige område, men især med henblik på at give skovvandreren oplevelser i naturen. På det område var han en pioner.

Han er også landest mest kendte spejder. Han var med fra spejderbevægelsebs spæde start og to generationer frem. Utallige af de spejdere, der husker den farverige spejderchef og kan fortælle festlige anekdoter om ham.

Denne bog er ikke en udtømmede biografi om Jens Hvass. Det er blot udpluk fra begavet, facetteret og vidtfarvnende mennskes liv. Det er mit håb, at bogen må være en inspirationskilde til oplevelseri naturen, hvad enten det er på en vandring i skoven eller som spejder, for det ville glæde "den gamle skovrider".

Rebild Skovhus, december 1994 Helge V. Qvistorff

Pris kr. 162,00 inkl. emballage og fragt

Booking

Kongen af Rold

Antal 162,00 DKK
Pris total 0,00 DKK
Combine er teknisk rejsearrangør og medlem af Rejsegarantifonden – nr. 2685 Combine A/S, Dannebrogsgade 58A, 9000 Aalborg, CVR: 37 34 20 84
Combine A/S

RebildPorten - Salgsvarer

Oplevelsesgaver er en fantastisk mulighed for at give en gave der skaber minder og fantastiske oplevelser. Her hos RebildPorten har vi et væld af skønne oplevesesgaver til både ham og hende, heriblandt kort, bøger og madkurve.
RebildPorten, Rebildvej 25A 9520 Skørping +4599889000 info@rebildporten.dk
Mandag Lukket tirsdag - søndag 10.00 - 15.00