Bogen - Danmarks Dybeste Hemmelighed

Danmarks Dybeste Hemmelighed - REGAN VEST - regeringens og konkehusets atombunker.

Gemt bag et anonymt udseende hus med have garage og flagstang findes indgangen til et af de største og dyreste bygningsværker i Danmark.

Skjult for offentligheden og landets fjender opførte de danske myndigheder i 1960'erne en atombunker, som skulle rumme regeringen, kongehuset, forsvarschefen og de ledende embedsmænd fra centraladministrationen under 3. verdenskrig.

Anlægget - kaldet REGAN VEST - er dyt begravet 60 meter under jorden i Nordjylland. Konstruktionen indeholder næsten to kilometer gange, tunneler og skakter samt 160 rum til 350 personer. Det er bygget til at kunne klare en atomkrig, rumme forsyninger til adskillige ugers ophold, har egen vand- og elforsyning, hospital, radiostation og konferencefaciliteter.

Med udgangspunkt i REGAN VEST beskrives for første gang den samlede historie om hvorfra og hvordan regeringen, civilregionerne og kommunerne kunne føre Danmark gennem en national krise eller 3. verdenskrig. Bunkerne - og meget store dele af den civile beredskabsplanlægning - har hidtil været holdt usynlig og ukendt for de fleste.

Bogen er endvidere fyldt med anekdoter om f.eks. et hemmeligholdt dødsfald, inspektionsbesøg af dronningen, statsministerens dommedagstale, øvelser i at bemydige brug af atombomber samt historien om manden, der i alle årene løj om sin arbejdsplads. End ikke familien måtte vide noget.........

Prisen for bogen er kr. 360,00 incl. forsendelse.

Booking

Bogen - Danmarks Dybeste Hemmelighed

Antal 360,00 DKK
Pris total 0,00 DKK
Samson Travel is the technical tour operator and a member of the travel Guarantee Fund/ Rejsegarantifonden - no. 1999
Samson Travel, Havnepladsen 5A, 9900 Frederikshavn, CVR: 31 37 36 62

RebildPorten - Salgsvarer

Oplevelsesgaver er en fantastisk mulighed for at give en gave der skaber minder og fantastiske oplevelser. Her hos RebildPorten har vi et væld af skønne oplevesesgaver til både ham og hende, heriblandt kort, bøger og madkurve.
RebildPorten, Rebildvej 25A 9520 Skørping +4599889000 info@rebildporten.dk
Mandag Lukket tirsdag - søndag 10.00 - 15.00