Pavillonen i skoven

Pavillonen i Skoven - historien om Mosskov Pavillonen, Holdepladsen og Turistvejen
Skrevet af Helge Søgaard.

Der er noget ganske særligt over den smukke gamle Mosskov Pavillon.
Med sit røde træværk og de hvidmalede vinduer står den smukt til de lysegrønne bøgetræer om foråret eller til efterårets farveorgie i gult og orange, inden blæsten tager fat. Indendørs er der gæstfrihed, tændte stearinlys, hjertevarme og hyggeligt. Her kan sjælen finde ro og kroppen kan hengive sig til ægte nydelse blandt de lækreste retter der trylles frem i det lille køkken.
I mere end 100 år har dette sted langt ude i Rold Skov været centrum for beværtning og festivitas. Først kun med adgang via jernbanens lille trinræt, senere hen med den ny anlagte Turistvej, som en idérig skovrider stod bag.
Indenfor, i den nu 3. pavillon i rækken af etablissementer, har skiftende restauratører kræset om gæsterne, når de har gået en tur rundt om St. Økssø eller nydt den friske skovluft.

Pris kr. 201,00 inkl. emballage og fragt.

 

 

Booking

Pavillonen i skoven

Antal 201,00 DKK
Pris total 0,00 DKK
Samson Travel er teknisk rejsearrangør og medlem af Rejsegarantifonden – nr. 1999 Samson Travel A/S, Havnepladsen 5A, 9900 Frederikshavn, CVR: 31 37 36 62

RebildPorten - Salgsvarer

Oplevelsesgaver er en fantastisk mulighed for at give en gave der skaber minder og fantastiske oplevelser. Her hos RebildPorten har vi et væld af skønne oplevesesgaver til både ham og hende, heriblandt kort, bøger og madkurve.
Kontakt
RebildPorten
Rebildvej 25A 9520 Skørping
Tlf. +45 9988 9000
info@rebildporten.dk
Åbningstider
Mandag Lukket
Tirsdag - søndag 10.00 - 15.00