Bogen Saa'n nøj gratværk

Skrevet af Henrik Bugge Mortensen

Ved indgangen til Rebild Bakker ligger det lille gulkalkede og stråtækkede bondehus, Tophuset, hvor tidligere Top-Karen og Top-Jens boede. De dyrkede den sandede hedejord og tog del i den spirende turisme ved at oprette et lille traktørsted. Top-Karen blev hurtigt et kendt ansigt, og Tophusets lille lavloftede stue og den omkringliggende have et populært udflugtsmål. Her serverede Top-Karen kaffe og hjemmebag.

Top-Karen og Top-Jens kunne på nærmeste hold følge den fantastiske udvikling, som fulgte efter afholdelsen af den første Rebildfest i 1912. Turister i tusindvis fandt hvert år vej til Rebild Bakker.

Top-Karen døde i 1929, men de mange historier om den lille viljefaste kone på toppen af Rebild Bakker lever videre. Bogen giver et spændende portræt af den stolte og markante himmerlændig - et portræt, der afspejler alvor, humor og styrke.

Bogen er rigt illustreret med historiske fotos.

Prisen er inkl. kr. 39 til emballage og porto.

Booking

Bogen Saa'n nøj gratværk

Antal 185,00 DKK
Pris total 0,00 DKK
Samson Travel er teknisk rejsearrangør og medlem af Rejsegarantifonden – nr. 1999 Samson Travel A/S, Havnepladsen 5A, 9900 Frederikshavn, CVR: 31 37 36 62

Forlaget Rebild

Forlaget Rebild producerer og udgiver bøger med fokus på natur, historie og kogekunst. Forlaget, der blev etableret i 1995, er hjemmehørende i stationsbyen Skørping.
Kontakt
Hanebuen 15
DK-9520 Skørping
+45 98 39 11 00
mail@forlagetrebild.dk
www.forlagetrebild.dk