Bogen På Lurenkig

Skrevet af Karen-Margrethe Thomsen og Henrik Bugge Mortensen

En himmerlandsk kogekone fortæller om sit spændende liv og deler ud af sine mange dejlige opskrifter fra herregårde, kendte spisesteder og familiekogebøger.

I 1917 blev Karen-Margrethe Thomsen født på en gård i landsbyen Dollerup i Østhimmerland. Barndomshjemmet var fyldt med gode historier, som om aftenen blev fortalt i petroleumslampens skær.

Historierne var spækket med ægte himmerlandsk lune, og den tradition fører Karen-Margrethe videre, når hun fortæller om sit liv, der er en herlig blanding af humor, hygge og dramatik.

Hun tog ud som kogekone og kom til at stå for køkkenet på det kendte spisested Rebild Hus i Rebild Bakker, hvor der om søndagen kunne være op til 700-800 kaffegæster, der bl.a. skulle smage stedets berømte Rebildkrans, sirupslagkage og krumkager. 

”På lurenkig” indeholder 125 af Maren-Margrethe Thomsens allerbedste opskrifter.

Bogen er rigt illustreret med historiske fotos og nye farvefotos af udvalgte opskrifter.

Prisen er inkl. kr. 39 til forsendelse og emballage. 

Booking

Bogen På Lurenkig

Antal 237,00 DKK
Pris total 0,00 DKK
Samson Travel er teknisk rejsearrangør og medlem af Rejsegarantifonden – nr. 1999 Samson Travel A/S, Havnepladsen 5A, 9900 Frederikshavn, CVR: 31 37 36 62

Forlaget Rebild

Forlaget Rebild producerer og udgiver bøger med fokus på natur, historie og kogekunst. Forlaget, der blev etableret i 1995, er hjemmehørende i stationsbyen Skørping.
Kontakt
Hanebuen 15
DK-9520 Skørping
+45 98 39 11 00
mail@forlagetrebild.dk
www.forlagetrebild.dk