Sider

Gravlev Kilde

Rold Skov-områdets mange kilder hører til Nordeuropas vandrigeste kilder. Intet andet sted mellem Alperne og Nordkap findes der kilder, der giver så maget vand. En kildes størrelse måles ved vandføringen, som er det antal liter vand, der løber igennem kilden pr. sekund.

Oplevelsesmarked ved Rebildfesten d. 4. juli

RebildPorten afholder igen i år Oplevelsesmarked ved Rebildfesten d. 4. juli.

TRÆDTIL DANMARK i Rebild

HELE DANMARK TRÆDER TIL

Vi glæder os til at se dig søndag den 28. august til TRÆDTIL REBILD.

Når du deltager, er du med til at forene en god dag på cyklen med en indsats i kampen mod kræft.

På svampejagt i Rold Skov

Spisesvampe er i høj kurs i en tid, hvor mad fra naturen igen er blevet en skattet del af familiens køkken. Det er en dejlig aktivitet for hele familien, det giver motion, frisk luft og natur på nært hold og så er det også en jagt med elementer af spænding, konkurence og en lille smule magi.

Naturens Spisekammer

Naturen byder på et righoldigt udvalg af smagsoplevelser

- lige fra Birk og Brombær over Hyld og Kvan og til Skovsyre og Violer. Men man bliver nødt til at lære planterne at kende, så man ikke tager fejl af dem – der er ingen vej uden om.

At spise ude hører med til den gode ferie....
Mange nyder at gå på restaurant – og vi kan også byde på mange hyggelige og rigtig gode spisesteder i alle prisklasser og for enhver smag - lige fra en røvermiddag til en pizza.

Red Bull Rævejagt i Rold Skov og Rebild bakker

Er du hurtigere end Simon Andreassen?

Mountainbike løbet Red Bull Rævejagt vender tilbage til Rebild Bakker til oktober

Sommer i Rebild er uforglemmelige øjeblikke i Rebild Bakker og Rold Skov – hvor der er tid til at nyde livet stille og roligt, men også i fuld fart……

Træer med historie

I Rold Skov findes der rigtig mange specielle og flotte træer, nogle af dem er blevet opkaldt efter personer, der havde deres færden i skoven og en betydning for området og skoven.

Bjergeskoven

Naturen i Rebild

Rold Skov, med hedelandskabet Rebild Bakker, byder velkommen året rundt.

Uanset årstid er området tilgængeligt for alle. I foråret med sine lysegrønne farver, om sommeren i al sin pragt og vælde, rødmalet i efteråret og sneprydet om vinteren. 

På denne side kan du læse vores foldere om den gode historie, foldere om naturen som omhandler vores søer og vores smukke kilder i området.
Du kan også finde informationer om hvor du kan spise og sove.

I Rebild har du uanede muligheder for at få en masse gode oplevelser, både de lidt mere extreme, hvor man virkelig får pulsen op og brugt noget energi til de lidt mere rolige, hvor alle kan være med.

Bunkeranlægget Regan Vest - Landets bedst bevarede kold-krigsbunker bliver måske museum

Der arbejdes stadig målrettet på at få åbnet Regan Vest for offentligheden og dermed danne grundlag for en ny turistattraktion, hvilket kom nærmere målet da beredskabsforliget d. 12. november 2012, indebar at regeringen/folketinget besluttede at udtage Regan Vest af beredskabet. 

Planter i Rold Skov

Selvom en meget stor del af skovmassivet Rold Skov er domineret af nåletræsproduktion, findes der alligevel i skoven områder, der byder på botaniske oplevelser i særklasse.

Ravn over Rold Skov

Danmarks største oprindelige skov rummer naturligvis et alsidigt dyreliv. På sine 8000 hahar Rold Skov så mange forskellige natur- og skovtyper, at en meget stort andel af dyr knyttet til skov, mose og eng findes her.

Skoven er den bedste legeplads...

I gamle dage var de traditionelle røde træportaler 
fra statsskovene symbolet for Rold Skov og Rebild Bakker. 
Men nu har området fået en ny portal – RebildPorten, 
der nu er det samlingspunkt, der informerer, 

Sider