Sider

At spise ude hører med til den gode ferie....
Mange nyder at gå på restaurant – og vi kan også byde på mange hyggelige og rigtig gode spisesteder i alle prisklasser og for enhver smag - lige fra en røvermiddag til en pizza.

Sommer i Rebild er uforglemmelige øjeblikke i Rebild Bakker og Rold Skov – hvor der er tid til at nyde livet stille og roligt, men også i fuld fart……

Rebild Kulturuger

Bunkeranlægget Regan Vest - Landets bedst bevarede kold-krigsbunker bliver måske museum

Der arbejdes stadig målrettet på at få åbnet Regan Vest for offentligheden og dermed danne grundlag for en ny turistattraktion, hvilket kom nærmere målet da beredskabsforliget d. 12. november 2012, indebar at regeringen/folketinget besluttede at udtage Regan Vest af beredskabet. 

Skoven er den bedste legeplads...

I gamle dage var de traditionelle røde træportaler 
fra statsskovene symbolet for Rold Skov og Rebild Bakker. 
Men nu har området fået en ny portal – RebildPorten, 
der nu er det samlingspunkt, der informerer, 

Året rundt finder du en masse arrangementer i Rebild. På denne side har vi samlet nogle af de største i området, men du kan også gå på opdagelse og finde de begivenheder, der lige passer til dig.

På denne side har vi samlet en masse nyttige informationer til din tur til Rebild. Find f.eks. udlejning af cykler, kano m.m., kort og ruter, transportinformationer og meget mere.

I Rebild finder du dejlige steder at overnatte og spise. Vi har herunder samlet en oversigt med de gode muligheder, du har i vores område.

Røvere fra Rold

Uanset årstid er skoven tilgængelig for alle

I foråret med sine lysegrønne farver, om sommeren i al sin pragt og vælde, rødmalet i efteråret og sneprydet om vinteren. 
En travetur i skoven med en af områdets dygtige guider er en sund oplevelse for krop og sjæl.

Kanotur på Lindenborg Å

Mærk vindens susen og ikke mindst naturens egen stilhed, når kanoen roligt sejler med strømmen ad den bugtede Lindenborg Å. 

Vandretur i Rebild

Uanset årstid er skoven tilgængelig for alle. I foråret med sine lysegrønne farver, om sommeren i al sin pragt og vælde, rødmalet i efteråret og sneprydet om vinteren. 

Fiskere ved Store Økssø

Åer og søer i Rebild byder fiskerne velkommen og der er gode muligheder for selv at fange aftensmaden og samtidig opleve en enestående natur. 

Golfferie i Rebild
Rold Skov Golfklub
I Rold Skovs udkant, ved Skørping, ligger Rold Skov Golfklub, hvor banen leder tankerne hen på de skotske landskaber. Den snor sig gennem bakker, og hullerne følger naturens oprindelige former. 

Sider