Guidet tur 2. august Rold Skov - Jyske Skovhave - Forstrådens Gran

Onsdag den 2. august 2017 kl. 19.00 - 21.00

Skovhistorisk vandretur i skovridernes baghave
Kom med på denne skønne vandretur i Mosskov mellem St. Økssø og den Jyske Skovhave. Undervejs snakker vi om, hvordan skoven har udviklet sig historisk set, og hvordan vi i nyere tid har forvaltet den.
Vi kigger på nogle af de mere specielle træer og vender også et par af de navnkundige, gamle statsskovridere og de fodaftryk, de har sat på Rold Skov.

- og nyd ikke mindst den smukke natur. 

Tag gerne aftenkaffe med - den kan nydes efter den gode vandretur.

Tilmelding: Ikke nødvendig - Husk kontanter eller betal her.
Pris: Kr. 50,00 pr. prs. - Børn 0 - 10 år gratis
Mødested: P-pladsen v/Den Jyske Skovhave, Møldrupvej, 9520 Skørping
Husk: Praktisk fodtøj

Velkommen til en dejlig aftentur i Rold Skov!

Booking

Guidet tur 2. august Rold Skov - Jyske Skovhave - Forstrådens Gran

Quantity 50,00 DKK
Total price 0,00 DKK
Combine is the technical tour operator and a member of the travel Guarantee Fund/ Rejsegarantifonden - no. 2685
Combine A/S, Dannebrogsgade 58A, 9000 Aalborg, CVR: 37 34 20 84
Combine A/S

RebildPorten - Guidede ture

En oplevelse kan aldrig gøres om ……………. Så den kræver nøje planlægning. Husk - næste gang I planlægger et besøg i Rold Skov området, kan RebildPorten tilbyde, flere forskellige muligheder og oplevelser. For med et af Danmarks største skovområder Rold Skov med bl.a. Rebild Bakker - rummer området mange muligheder for ture på egen hånd - enten til fods, på cykel eller på hesteryg. Vi kan bl.a. tilbyde, at man kan få en af RebildPortens dygtige og meget velorienterede guider med sig rundt - de kender området - ”de hemmelige steder” - ikke mindst til de gode oplevelser, som kan være med til at gøre netop jeres arrangement til noget helt særlig og unikt. Vi kan hjælpe med at sammensætte det helt rigtige program, ud fra hvad jeres ønsker, tid og økonomi måtte være. Fælles for turforslagene er, at guiderne fortæller om, hvad I kommer forbi på jeres ture, både om naturen, men også om det historiske aspekt. –Og hvem ved, måske er guiden i humør til at fortælle en af egnens mange sagn eller historier. - Det er naturligvis altid tilladt at stille spørgsmål undervejs på de forskellige ture. Vi glæder os til at byde jer velkommen til Rold Skov Rebild Bakker.
info@rebildporten.dk
Tirsdag - Søndag 10.00 - 17.00